diumenge, 3 d’agost del 2008

Ja estic a Bangkok!!

Hola a tots!! m'ha costat una mica connectar-me, pero ara tinc un moment ja que estem esperant a que arribin les altres dues noies. Us comentar'e que el vol va anar de puta mare, despres d'haver passat l'stress de fer-me la maleta depressa i corrent ( vaig adonar-me que m'havia deixat les ulleres al curro... un pajarismo mes ) vaig anar cap a l'aeroport a trovar-me amb l'Elena de Girona. Com us he dit, el vol de puta mare, la Royal Jordanian esta super be, fins i tot, al tenir 6 hores d'espera a Amman, ens van portar a un hotel en bus, ens van donar una habitacio per descansar i sopar de gratis i ens van tornar a portar a l'aeroport. El vol d'Amman a Bangkok se'm va fer molt pesat, no vaig poder dormir i vaig arribar forsa cansat, coses que passen. Varem arribar a Bangkok sobre les 15:30, les motxiles van arribar be!! uuuueee!!! i varem agafar un taxi fins a Kao Shan Road, a prop d'on tenim el guesthouse. Bangkok es una ciutat caotica, segons el taxista i viuen 13 milions de persones, aixi que ja us podeu imaginar com es el trafic, varem trigar gairebe 2 hores en arribar per causa del trafic... Per cert, respecte al clima fa calor, pero m'esperava que en fes molta mes. Despres de dues hores varem arribar a Kao Shan Road i vam anar a buscar el nostre hostal. Kao Shan Road es la zona de motxilers per excelencia, el problema que no es com Nova Delhi, aqui esta ple de turistes occidentals i tot esta preparat per ells perden una mica l'autenticitat del lloc. De totes maneres, esta molt be, esta ple de restaurants, guest house, bars i fins i tot discos.



Despres de deitxar les motxiles a l'hostal, al arribar tant tard ( sobre les 19:00 ) ja no podiem fer gaire cosa, aix'i que vam anar a donar un vol per veure l'ambient i vam anar a sopar. Vaig provar el meu primer plat tailandes, picant of course i estava de puta mare. El restaurant estava en un tercer pis, on des d'una terrassa es veia tot el carrer i tot l'ambient.


Un cop sopats vam seguir voltant i varem anar a prendre unes birres. Pel que sembla els Tailandesos aprofitan l'ambient de la zona i tambe s'apropen per sortir. Despres de fer un parell de birres en un parell de locals, vam entrar a una disco on deien que posaven musica house i techno tota la nit. Ens va fer gracia i varem entrar per veure-ho, el local estava forsa be i la musica tambe, pero hi havia molt de guiri i tambe hi havia noies tailandeses que em va semblar que anaven al que anavem. Vam estar una estoneta ballant pero el cansament era evident i cap a les 2 vam marxar a descansar.

Al dia seguent ens vam aixecar d'hora i vam sortir a descobrir Bangkok, per sort estava nubol i aixo ajuda molt a suportar la calor. Vam anar caminant per anar a veure el Gran Palau i el temple del buda esmeralda, impressionant!!! un complexe historic guapissim, aqui us deixo un parell de fotos.






Despres vam anar caminant fins el temple de Wat Pho, on hi ha una estatua d'un buda reclinat de 46 metres de llarg i 15 metres d'alt, impressionant!!!





Amb tot aixo ja era l'hora de dinar i vam anar a dinar en un local a la vora del riu, des de el restaurant es veia el temple de Wat Arun i varem decidir agagar un ferry per creuar el riu i visitar-lo. El temple era molt guapo i al poder pujar al chedi
a principal i havia unes vistes molt guapes de Bangkok.

Despres de la visita vam agafar el nostre primer tuk-tuk, que son com els ricksaw de l'India a Tailandia i no vegis el que costa aconseguir un bon preu i vam anar cap a Chinatown.

Varem fer una rutilla per alla i despres un altre tuk tuk fins la zona de Silon. Varem fer unes birres per descansar una mica i despres vam anar al mercat nocturn de patpong. Es el tipic mercadillo d'imitacions i esta situat a una de les zones de prostitucio. Al voltant del mercat esta ple de locals que inclus des de fora pots veure a totes les noies ballant a sobre de les barres i mogollon de iaios occidentals escollint o prenent una copa amb les noies, molt trist.

Despres del mercat ens varem trobar a una parell molt macos que havien vist al restaurant que vam dinar i ens vam anar tots cuatre a fer unes birres, xerrant i xerrant se'ns varen fer les 23!! vam anar a sopar i sobre la 1 vam decidir marxar cap a l'hostal.

De moment Bangkom m'esta agradant molt, es una mica com una barreja entre Nova Delhi i Hong Kong. Estic segur que m'ho passare de puta mare, ja us seguire explicant batalletes tan aviat com pugui!!

Records a tots!!

Pd- Perdoneu les faltes, pero aquests teclats en tai son molt complicats!!! jejeje