divendres, 24 de juliol del 2009

Amritsar - Pathankot - Dharamsala - McLeod Ganj - Bagshu

Hola de nou!
avui m'he aixecat forsa d'hora per agafar un bus que em portes d'Amritsar fins a Pathantok. La unica rao es que d'alli surten amb molta frequencia, altres busos fins a Dharamsala. Han estat 3 hores i mitja forsa dures ja que era un bus normal i corrent i ple de gent. Per dir que en 2 seients estaven jo i tres indis mes, imagineu-vos. Al arribar a Pathankot m'he trobat amd tres nois, un angles, un israeli i un noi de martorell que venien de Cachemira i tambe anaven cap al mateix desti. Com es llogic ens hem ajuntant i hem fet el trajecte de 3 hores mes fins a Dharamsala, com ells tambe tenien la idea d'allotjar-se a McLeod Ganj, hem agafat un bus de nou i hem arribat per fi a McLeod Ganj. Sense parlar ni res s'ha donat per suposat que seguien i ens allotjarien tots junts, i clar, al ser 4 persones ens ha costat una mica trobar allotjament a McLeod Ganj. Total que hem pujat una mica mes i hem agafa dues habitacions dobles al precios poblet de Bagshu. Aixo es totalment un altre rotllo, estem en mig de les montanyes, a l'inici dels Himalaies, no fa calor, les vistes son increibles i hi ha un rotllo molt guapo. Tot s'ha de dir que es molt turistic i esta ple de turistes, pero la veritat es que te un rotllo especial. A mes a mes, s'agraeix molt que no hi hagi contaminacio, el soroll, els rickshaws i la temperatura aqui es molt agradable. Estem a 1.770 m i no fa gens de calor, es mes, jo crec que per la nit fara rasca i tot. El problema es que des de que he sortit d'Amritsar no ha parat de ploure.

Nomes arribar ens hem ajuntat tots quatre en una de les habitacions i ens hem demanat unes birras i hem estat xerrant al balco contemplant les vistes. Al cap d'una estona hem decidit moure'ns i he aprofitat per connectar-me a internet. Ara suposo que anirem a fer una petita volta i ja anirem a sopar , o aixo espero, ja que ara mateix em moro de gana. Suposo que aquests dies que estare per aqui estarem tots junts, es una llastima perque tots tres no tenen cap pressa. En Daniel, el noi angles porta 6 mesos voltant per l'India i encara li queden 3 setmanes per endavant. El noi Israeli, que ara mateix no recordo el nom :P tambe porta 3 mesos voltant i en Carlos, el noi de Martorell no torna fins el septembre. Jo no puc estar-me mes de 2 o 3 dies si vull seguir una mica amb la ruta que tenia pensada, pero mai se sap. La veritat es que es superdivertit estar amb ellls, el noi angles es supercatxondo i et parteixes amb ell.

En quan tingui fotos que valguin la pena, les pujare per a que veieu lo guapo que es aquest lloc. Tenia els meus dubtes, pero estic segur que estare super agust aqui, voltat de natura i cultura, de segur que em costara decidir-me per marxar.

Us mantinc informats!!

Petons per tots!!