dimarts, 5 d’agost del 2008

Bangkok - Ayutthaya - Sukothai

Hola de nou!

abans de res deixeu-me donar-vos les gracies pels vostres comentaris, no sabeu la ilu que em fa llegir-los i saber de vosaltres!! A mes veig que s'esta estenent a tota la famili!! merci pels consells Pili!! Ara mateix em trobo a Sukothai, despres d'haver estat un dia mes a Bangkok i un dia a Ayyutayya. Aixo de connectar-se costa una mica i escollir quines fotos pujar encara mes!!!

El segon dia no ens va donar per molt ja que a les 10 del mati van arribar les altres noies ( Oli i Helena ) i les vam esperar per trobar-nos. Varem esmorzar junts i com estaven cansades van decidir quedarse a dormir per descansar i quedar per dinar. L'Elena i jo varem aprofitar per visitar el Wat Ratchanada i el Wat Saket, mes conegut com a Golden Mount ia on hi ha unes vistes guapissimes de Bangkok. Pel cami, com no varem intentar enganyar-nos dient-nos que al ser diumenge tot estava tancat i que ens portaven a veure altres llocs que si estaven oberts, pero per sort l'experiencia viatjant em fa ser molt desconfiat i evidentment, de tancat res de res.


Un cop visitat els temples anem tirant per trobar-nos i dinar amb les noies i un altre noi que en principi viatge sol i igual s'apunta amb nosaltres i aixi ha estat. Varem dinar a un restaurant a la vora del riu i vaig prendre de moment el millor plat que he provat, uns noodles thai amb chili i pollastre que estaven bonissims. Un cop dinats varem fer un recorregut amb barca pels canals de bangkok, anomenats klongs. Realment va ser una experiencia brutal, veient les cases a la vora del riu, mirant com viu la gent, tothom saludant-nos, realment una passada i una experiencia increible.






Cap el tard, vam anar al guest house per descansar una mica i fer temps per sopar, varem decidiranar a un altre mercat nocturn, el mercat de Suan Lum Night Bazar. Mare meva, estem parlantde parades i parades i parades de tot tipus, roba, artesania, ceramica, tot el que et puguis imaginar. Ah! i no podien faltar les mil paradetes de menjar, beguda, etc... et tornaves boig!! Despres de fer un vol i sopar una miqueta vam agafar un tuk tuk, que ja els tinc mes que controlats je je je i cap a l'hostal ja que al dia seguent agafavem un bus cap a Ayyutaya.

Ens varem aixecar sobre les 7 per agafar el bus a Ayyutaya que esta a una hora i mitja de Bangkok. El problema va ser que era el primer dilluns de mes i hi havia una carabana de la ostia. Per aixo varem trigar forsa en sortir de Bangkok i vam arribar a Ayyutaya sobre les 1130. Vam deixar les maletes a un guest house i els vaig comenvencer per llogar unes motos!!! Ueeee!!! ja he anat en moto per la India, per Xina i per Tailandia! jajaja va ser molt divertit varem recorrer les runes d'Ayyutaya ( antiga capital de Siam ) amb la moto i ens ho vam passar de conya! les runes son molt interesants.


En acabar vam tornar a agafar les motxis al guest house i varem agafar un bus cap a Sukothai. En principi haviem reservat una habitacio en un guest house pq arribavem a les 1:30 de la matinada. Pero evidentment en arribar ens varem dir que no tenien lloc!! Molt be!!! aventura!!! les 2 de la matinada i no tenim on dormir!! per sort vam anar a un altre i tenien lloc per nosaltres que sino ja em veia dormint pel carrer jejeje.

Aquest mati ens hem aixecat i em llogat unes bicis per fer una visita a l'antiga ciutat de sukothai i visitar les runes dels antics temples. Sukothai va ser la capital de Siam despres d;'ayyutayya. Les runes estan millor conservades pq son mes recents, la veritat es que al final acabes una mica cansat de veure tantes runes.





Hem dinat per alli i hem tornat al guest house, m'he fotut una dutxa i m'he connectat per escriure. Ara anirem a fer un vol per la ciutat nova i anirem al mercat nocturn per fer una visita i menjar alguna cosa. Dema a les 9 agafem un bus cap a Chiang Mai i comensar l'aventura, trekking etc..!!