dimarts, 21 de juliol del 2009

Primer dia a Delhi

Ja soc aqui!! despres de 2 hores i mitja de vol fins a Londres i 8 hores fins a Delhi per fi he arribat al meu desti. El vol ha anat molt be, la tia del check in d'Iberia es va enrotllar molt i em va posar en uns seients entre la classe bussiness i la turista per flipar!!! Darrera meu no hi havia ningu, podia tirar el seient endarreda sense molestar a ningu, tenia espai per posar els peus, podia demanar alcohol amb els menjars, genial!!! jejeje :) Pero totes aquestes comoditats no han servit per a que pugui descansar. Ja em va passar l'any passat anant cap a Tailandia, pero no he pogut dormir mes d'una hora sencera. Al seient del costat he tingut un Indu, pijo de collons, que anava de Londres a Delhi a la boda del seu cousin, It's my cousin's wedding!! jajaja El tiu tenia un parell de bars a Londres i tenia pinta de tenir molta pasta. Ha viatjat per sud-america, europa, ha estat a les festes d'Eivissa... Era molt agradable i molt simpatic, vam estar parlant una bona estona i fins i tot em va convidar a la boda!! Us imagineu??? llastima que la meva ruta em dirigeix cap a Amritsar.

Total, que he arribat a les 6.20 AM hora local, que per mi eren les 2 de la matinada i havent dormit poc mes d'una hora. Despres d'un moment de panic ja que la meva motxila no sortia per la cinta ( tenia q passar... ) he sortit de l'aeroport i efectivament hi havia un Indu amb un cartell amb el meu nom, pero aio no es el millor, era el mateix que ens va venir a buscar l'altre vegada que varem venir a India!!! ens hem reconegut tots dos!! a sigut molt curios!! he canviat diners 1 euro = 67 INR, molt be la veritat i cap al guesthouse.

Nomes sortir, i tot i que eren les 7 del mati he comensat a suar i a notar la calor i la humitat de la India. Ja no m'enrecordava!!! ni Xina, ni Tailandia, ni Cambodja, res no es pot comparar a la calor i la humitat que es pateix aqui. Per la resta, igual, el mateix caos, el mateix soroll, la mateixa polucio, la mateixa merda, It's good to be in India again!!! jajajaja He fet el chekin, m'han donat l'habitacio i m'he anat a esmorzar. Alli m'he trobat amb un parell de noies de Galicia i Madrid i hem estat xerrant una miqueta. M'han comentat que elles havien estat a McLeod Ganj, residencia del Dalai Lama al exili i que es un lloc molt maco, en mig de les montanyes i una vall molt bonica. Aixi que en principi si tot a be, despres d'Amritsar anire cap a McLeod Ganj. Jo els he estat donat consells del Rajasthan i Varanasi i cap a les 10 AM he marxat cap al Red Fort i la Jama Majid, doncs llocs que l'anterior vegada no varem poder visistar. Aqui a comensat el meu calvari, la calor, el cansament i totala penya que no parava d'agobiar-me. Despres la feina a estat meva per agafar un rickshaw, tots em demanaven autentiques burrades, 150 rupies, 100 rupies,.. i res, jo anar caminat i anar preguntant, fins que he aconseguit que un em portes per 60, no em puc queixar... He visitat la Jama Majid, la mesquita mes gran de tota la India, molt interesant i el Red Fort, que realment no val molt la pena. De fet, crec que el Fort d'Agra era molt millor i ja varem dir, que ens ho podiem estalviar, pero bueno... Aqui he conegut un noi de Belgica que tambe viatjaba sol i despres a un noi del Quebec i una noia de Paris. Hem estat una estona xerrant i comentant les jugades, pero la llastima es que el meu angles actualment es molt pobre i m'he agobiat una mica. Ells despres han anat a visitar la mesquita i com que jo ja ho havia fet, m-he anat a donar una volta per Chandi Chow i els basars de Delhi. Flipant amb tot i flipant de veure'm en a mi voltant per alli com un mes. Despres d'una bona estona caminat ja no podia amb la meva anima, he agafat un rickshaw i he tornat a Paharganj per veure si menjaba alguna cosa. He trobat un lloc i ja he menjat el meu primer chiken tandoori, amb cheese nan i una amanida, ummmmm que bo... durant el dinar se m'ha assegut un tiu que em volia vendre un tour pel nord i no vegis com m'ha costat treure-me'l de sobre dient-li que volia dinar tranquil. Com compendreu, despres de dinar m'ha vingut un bajon horrible i he decidit anar al guest house a fotre'm una dutxa ja que no podia mes. Despres m'he estirat una estona, pero sense adorminr-me perque sino no m'aixeco fins el dia seguent. M'he fotut un altre dutxa i cap a les 18 he decidit sortir a donar una volta per Paharganj. La veritat es que no te'l acabes, quan vam estar per primer cop no varem veure res, esta ple de mercats, de tendes, temples, vaques!!! jajajaja

I ara, he vist un lloc on tenien Internet i he decidit entrar per deixar la meva primera entrada des de l'India. A comentar, dire que avui a estat un dia molt dur, sobretot per la calor, el cansament i que al anar sol t'agobien molt mes i tot costa una mica mes. Pero dema ja marxo de Delhi i segur que aquesta sensacio poc a poc anira desapareixent. Tambe espero que amb els dies el meu angles vagi fluint, com a minim, per poder comunicar-me una mica millor si em trobo amb algu, poc a poc. Aixo si, aquest si que no passa sense apuntar-me de nou a una academia i mirar de reforsar com a minim la base que tenia. Pero no us podeu imaginar la sensacio tan guapa que es de veure't a tu enmig d'aquest caos.

Be, dema m'esperen 7 hores en tren fins a Amritsar, ara anire a sopar alguna cosa i a descansar dons ara mateix em moro de son. Perdoneu les faltes, ja sabeu que aquests teclats son molt raros!!!

Fins ben aviat!