divendres, 17 de juliol del 2009

Iniciem un nou repte

Hola a tots!

aquí em trobeu un altre cop, assimilant el poc temps que em queda per iniciar aquest nou repte per mi , com és viatjar de nou cap a aquest meravellós país, l’Índia. Haig de dir, i qui em coneix bé ho sap del cert, que des de que vaig tornar de l’Índia el primer cop vaig quedar-me amb la sensació de que volia tornar-hi un altra vegada. Diversos factors han ajudat a revifar aquesta sensació durant aquest any i finalment vaig decidir que potser era el moment.

No negaré que d’és d’un principi, ja vaig tenir la idea de que aquest cop volia anar-me’n sol. Però finalment vaig decidir contactar amb algú per Internet i intentar trobar algun company de viatge. Com que en aquesta ocasió no vaig aconseguir coincidir amb cap grup o cap altre viatger solitari, només em quedava una opció. Després de moltes setmanes de dubtes i temors, i poc més d’una setmana abans d’anar-me’n, vaig decidir comprar-me el bitllet. No us negaré que estic molt nerviós, però estic segur que serà una experiència fascinant i molt enriquidora per mi. Ja tinc ganes de carregar-me la motxilla a l’esquena, arribar a Nova Delhi, recórrer el país, viatjar en tren, en bus, visitar els temples, banyar-me al Ganges, gaudir de la seva gent, conèixer gent i deixar-me atrapar per l’espiritualitat i misteri d’aquest país.

Espero disfrutar a fons d’aquesta gran aventura, desconnectar del tot i tornar amb les energies ben renovades. Però espero també, espero tornar amb la sensació d’orgull d’haver viscut aquesta experiència.

Com que molts de vosaltres meu animat a tornar a relatar les meves aventures, intentaré ser fidel al blog i anar escrivint vent sovint i explicar-vos per on paro i com em van les coses. Aquest any suposo que tindré més temps per fer-ho, però avia’m com son les connexions per allà, sobretot a prop de l’Himàlaia.

Fins ben aviat!