dilluns, 27 de juliol del 2009

+ Fotos
















McLeod Ganj - Manali - Vashisht

Namaste!
Aqui estic de nou en un poblet encantador que es diu Vashisht, una mica mes amunt de Manali. Ara mateix si que es pot dir que estic als peus de l'Himalaia. Estic a una mica mes de 2000 metres i d'aqui surt la carretera que va cap a Leh pujant per ports de muntanya de mes de 5000 metres. Pel que sembla a de ser una passada arribar-hi, pero no disposo de prou temps i ho haure de deixar per un altre ocassio.

Els dos dies de McLeod Ganj van estar molt be, la veritat es que el temps no ens ha acompanyat molt. Sempre a estat nubol i cap a la tarda sempre es possava a ploure. La veritat es que em va decepcionar una mica. Jo m'esperava trobar una poblacio plena de refugiats del tibet, que ho es, pero esta molt preparada i massificada pel turisme. Sort que no ens varem allotjar al mateix McLeod perque esta ple de tendes, restaurants, guest houses, etc... Pero es respira un aire molt maco, de llibertat i solidaritat amb el poble tibeta. Vaig tenir ocassio de visitar el complexe on es troben els temples i la residencia oficial del Dalai Lama. Vaig visitar el museu tibeta on explica amb claritat el conflicte tibeta. Realment es tracta d'un poble que ha viscut una opressio terrible i l'exercit xines va arribar a matar mes d'un milio de tibetans. Basicament es tracta d'un genocidi en tota regla. Tambe varem estar en un monastir Gompa i varem tenir l'oportunitat de presenciar el moment de les horacions junt amb tots el monjos budistes. Molt aprop del poble on ens residiem, hi havia un cascada on tota la gent local i el turisme Indu anava a banyar-se i tambe vaig tenir oportunitat de visitar-la. Poca cosa mes ja que a part que no hi havia molt mes a veure, el temps no va acompanyar i tampoc varem poder fer cap trekking. Aixo si, per les nits ens ho varem passar molt be, estavem al guesthouse, jugant a cartes tots quatre, prenent birres, etc... M'ho he passat de conya, sobretot amb el noi Angles que era la canya, ens partiem el cul i quan perdia a les cartes sempre em deia: Damm you Spain!! Tambe ha estat molt guapo compartir converses amb ell i amb l'Itai, el noi d'Israel. La veritat es que em va fer molta pena haver de deixar-los, pero ells tenem molts dies i es varem quedar a McLeod uns quants dies mes. Em va fer molta gracia perque l'altre dia estaven esmorzant el carlos, l'Itai i jo i van arribar unes noies ( molt maques tot s'ha de dir ) al nostre guesthouse. Jo al arribar nomes vaig somriure i les vaig saludar amb un: Hi!. Van deixar les motxiles, es varen seure i al cap d'un moment es van apropar i em un d'elles em va comentar si voliem seure'ns amb elles. Es clar, que ho varem fer, eren dues estudiants de musica, tambe d'Israel i varem estar parlant una bona estona amb elles. Quan mes tard ens varem trobar amb el Daniel ( el noi angles ) li varem explicar la historia, i l'Itai li va dir, tiu! en Victor no ha de marxar, aixo amb tu no m'ha passat en 3 mesos!!! jajajaja va ser molt divertit, una llastima no poder seguir amb ells, pero jo haig de seguir el meu cami. Amb el Carlos, el noi de Barcelona es probable que coincideixi a Risikesh si al final m'acabo apropant, que te tot els numeros.

Ahir per la tarda, a les 20:30 PM vaig agafar un bus cap a Manali que durava 10 hores!! La veritat es que no ha estat tan dur com m'espereva. El problema es que hem arribat a Manali a les 5 del mati!! Al bus em vaig trobar amb una parella de noies que tambe anavem cap a Manali, jo els he parlat de Vashisht, el poble una mica mes amunt de manali i que suposadament era molt mes tranquil i autentic que Manali. Hem compartit un rickshaw i hem arribat al poble. El poble es precios, hi ha unes vistes increibles i per sort aquest mati no estava tan nubol i he pogut veure una mica les muntanyes del Himalaia que es veien totes nevades. Hem arribat a un guest house amb unes vistes impressionants, i he dormit una estona perque estava molt cansat del viatge. Sobre les 10:30 m'he aixecat i m'he anat a donar una volta pel poble, he vist una cascada molt mes guapa que la de McLeod, he estat passejant pel poble que es super maco ( a veure si em dona temps a pujar alguna foto... ). Per la tarda he anat a dinar a Old Manali i he estat passejant pel poble que tambe es precios. Unes cases de fusta super maques, he vistitat un petit temple, he vist com vivia la gent... Amb les dues noies hem contractat un trekking d'un dia per dema, la idea es fer una pujada d'unes 3 hores per veure un llac i un petit glaciar, espero que el temps ens acompanyi!!

Ara, anire a sopar una mica i a dormir que dema a les 8 AM comensa el trekking!! Tan aviat com pugui, mirare de tornar a escriure!

Molts petons i una forta abrasada a tothom!!