diumenge, 10 d’agost del 2008

Chiang Mai i 3 dies de trekking

Hola a tots!
ja torno a ser aqui despres d'un dia i mig a Chiang Mai i 3 dies de trekking. Vam arribar a Chiang Mai sobre les 16:00 de la tarda i despres d'estar donant forces voltes per buscar allotjament varem trobar un, una mica cutre, pero molt barat 1 euro i mig mes o menys. El que no fos tan facil de trobar-ho ja era indici que Chiang Mai es forsa turistic. En el mateix guest house organitzen trekkings tambe i varem mirar fotos i pel que deia l'home feia recorreguts no turistics, ens va donar bon rotllo i varem decidir fer-ho amb ell. Aprofitant tambe, vaig veure que el mateix dia per la nit feien combats de Muay Thai i el Jordi i jo vam comprar entrades per anar-hi.





La veritat es que em va decepcionar una mica, les osties eren reals si, pero l'estadi era molt petit i estava ple de gent occidental. Si que hi havia un grup de gent Thai, pero molt poca. Tot i aixo l'experiencia de veure-ho en directe va estar molt be.






























El dia seguent el varem dedicar a visitar la ciutat i els seus temples mes importants, jo em creia que al ser la segona ciutat mes gran de tailandia hi hauria moltes coses per veure. Pero a part dels temples i dedicar a fer el trekking no hi ha molt mes a fer. Durant el mati vame estar visitant els temples mes importants wat Chiang Man, Wat Chedia Luang i Wat Phra Singh. Estar clar que no son tan impresionants com els de Bangkok, pero es poden diferenciar els seus estils.





















































Per la tarda jo vaig decidir anar a fer-me un massatge per estar ben descansat pel trekking i despres vaig quedar amb la resta per fer un vol per mercat nocturn. Ja vaig quedar-me amb els pantalons Thai i vaig estar preguntant preus. La meva primera compra esta decidida pero la deixo per la tornada del trekking.





Al arribar al guest house ens trobem amb el guia que ens diu que la gent que havia de venir amb nosaltres al trekking al final no venen i no poden el fer el trekking nomes per nosaltres cinc. Ja ens vam anar a dormir amb la mosca al nas perque vam deixar per parlar-ho pel mati amb el jefe. L'endema no hi havia el jefe i efectivament el guia ens diu que no hi ha trekking. Vam agafar un puteig de la ostia i els hi vam dir de tot, pero per sort i amb males maneres despres de moltes trucades van accedir a fer-nos el trekking per tots cinc. Prova superada!






El trekking comensa el primer dia fent una parada en un mercat per comprar menjar i beguda i ens porten amb un jeep fins la jungla. Un cop arribem a la jungla visitem un poble de la tribu Akha, pero com esta plovent crec que la gent estava dins les cases. Vam dinar alla i despres de dinar comensem la caminata de 3 hores fins on passarem la nit. La veritat es que una mica de natura s'agraeix i els paissatges i les vistes son impressionants. En el mercat varem comprar uns cucs i una especie de grills i vam decidir provar-ho un cop arribat a l'allotjament. A la vista fa molt mala impressio pero un cop t'ho menges, no te tan mal gust, es una cosa cruixent i prou...





















































Varem fer nit alli i al dia seguent vam fer una hora i mitja de passajeda amb elefent, despres un parell d'hores de trekking amb parada a una cascada i despres de dinar a la jungla vam fer una hora i mitja mes cap al poblat darran. La veritat es que el trekking era menys turistic del que m'esperava, pero la gent es veu molt acostumada a veure turistes i dintre de viure en poblets tenen moltes comitats com aigua i plaques solars. Jo vaig fer una passajeda pel poble i fins i tot vaig estar jugant a futbol amb un nois el poble. Ara entenc que els tius estiguin tan forts, cada cop que el hi marquen un gol foten 5 flexions jejeje
















Vam sopar al poblet i vam anar a dormir, al dia seguent ens vam aixecar i vam visitar un poblat Lisu, una hora i mitja de trekking i despres un rafting amb barques de bambu. Rafting per dir-ho d'alguna manera perque el riu era calmat calmat. Hem arriabat a l'hostal a les 16 i despres d'una bona dutxa i descansar ara anirem a fer un vol pel mercat nocturn de Chiang Mai.